SKŁADNIKI mąka pełnoziarnista z PSZENICY durum*, woda (*certyfikowany składnik ekologiczny)
Wyśmienity makaron z ekologicznej mąki z PSZENICY durum z pełnego przemiału. Polecamy z sosami pomidorowymi Alce Nero.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Zagotować 1,5 l wrzącej wody na 100 g makaronu, dodać 10 g soli. Czas gotowania ‘al dente’: 10 min.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna – 1466 kJ / 349 kcal Tłuszcz – 2,1 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 0,4 g Węglowodany – 66 g w tym cukry – 3,2 g Błonnik – 7,7 g Białko – 12 g Sól – 0 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Opinie
Na razie nie ma opinii o produkcie.